Aşı Kartı Nasıl Yapılır

Aşı dozlarınız tamamlandığında kartınızı oluşturabilirsiniz. Ana ekrana dönerek Kovid-19 aşı bilgilerim kutucuğu seçin.


Asi Karti Nasil Alinir Hes Ve E Nabiz Ile Covid 19 Asi Karti Olusturma Gundem Haberleri

Korona virüs salgını aşının bulunmasıyla kontrol altına alınmaya başlandı.

Aşı kartı nasıl yapılır. Aşı kartı için yapmanız gerekenler şöyle. Bu işlemin ardından aşı kartında pasaport bilgilerinin yer alması isteniyorsa seçim yapılarak devam edilecek. Ülkemizde de ikinci doz aşısını da olan vatandaşlar Hayat Eve Sığar ve e-Nabız uygulamaları üzerinden aşı kimliği.

Aşı kartında pasaport bilgilerinin yer alması kişinin tercihine bağlı olup. HESte aşı kartı oluşturmak için şahsî bilgilerle giriş yaptıktan sonra hesabım kısmında yer alan pasaportlarım kısmından pasaport numarası girilir. Ülkeler sınırlarını aşı olan vatandaşlara açmaya başladı.

-HES uygulamasına giriş yaptıktan sonra öncelikle pasaportunuzun hesabım bölümünden tanımlanması gerekiyor. -HES uygulamasına giriş yaptıktan sonra öncelikle pasaportunuzun hesabım bölümünden tanımlanması gerekiyor. Doz aşısı tamamlanmış vatandaşlar e-Nabız üzerinden COVID-19 Aşı Durumu menüsüne ardından COVID-19 Aşı Kartı sekmesine girerek aşı kimliklerine.

Covid-19 aşısı alanına tıklayın. Gelen ekrandan Aşı kartlarımı tıklayıp ardından ekranın en altına gelen Aşı kartı oluştur seçeneğini tıklayın. -Ardından Pasaportlarıma gelerek ekle tuşu seçip pasaport numarası girmeniz gerekiyor.

Bu kimlik 09052021 tarihinde TC Sağlık Bakanlığı tarafından oluşturulmuştur ifadeleri yer alıyor. Bu aşamada aşı kartlarım kısmına tıklandıktan sonra ekranın en altında yer alan aşı kartı oluştur seçeneğine tıklanır. COVİD-19 AŞI KARTI OLUŞTURMA NASIL YAPILIR.

Önünüze çıkan ekrandan Aşı kartlarımı tıklayın ardından ekranın en altında çıkan Aşı kartı oluştur seçeneğini tıklayın. E-nabızdan aşı kartı nasıl alınır. Gelen ekrandan Aşı kartlarımı tıklayıp ardından ekranın en altına gelen Aşı kartı oluştur seçeneğini tıklayın.

Bu işlemden sonra aşı kartında pasaport bilgilerinin yer alması isteniyorsa seçim yaparak devam edin. Aşı kartı için yapmanız gerekenler şöyle. Aşı kartı alma işlemi günün hakkında en çok arama yapılan konularından biri durumunda.

AŞI KARTI NASIL ÇIKARILIR. Ardından aşı kartında pasaport bilgilerinin yer alması isteniyorsa seçim yapılarak devam edilir. Karekod okutulduğunda sistem e-Nabıza yönlendiriyor İngilizce ve Türkçe olarak ekranda Aşı kimliği 12345678910 TC Kimlik numaralı ve Z12345678 pasaport numaralı x kişisine aittir.

Üst ekranda yer alan Covid-19 Aşı Kartı sekmesine tıklayın. Ardından COVID-19 aşı kartı butonuna tıklanarak aşı kimliği oluşturulur. Ana ekrana dönerek Kovid-19 aşı bilgilerim kutucuğu seçin.

Koronavirüs aşı kartı oluşturma süreci e-Nabız üzerinden ve Hayat Meskene Sığar uygulamasından gerçekleştiriliyor. Videodaki adımları uygulayarak E-Nabız üzerinden aşı kartınızı oluşturabilir ve. E-Nabıza giriş yapıldıktan sonra ana sayfanın üst kısmında yer alan COVID-19 butonuna tıklanır.

Bu videoda E-Nabız üzerinden nasıl aşı kartı alabileceğiniz anlatılmaktadır. Gelen ekrandan Aşı kartlarımı tıklayıp ardından ekranın en altına gelen Aşı kartı oluştur seçeneğini tıklayın. Gelen ekrandan Aşı kartlarımı tıklayıp ardından ekranın en altına gelen Aşı kartı oluştur seçeneğini tıklayın.

Açılan ekranda Aşı Kartlarım seçeneği tıklanır ve ardından ekranın el altında yer alan Aşı Kartı Oluştur seçeneği tıklanır. Öncelikle E-nabız uygulamasına e-devlet şifreniz ya da diğer giriş seçeneklerinden birisini kullanarak giriş yapın. -Ardından Pasaportlarıma gelerek ekle tuşu seçip pasaport numarası girmeniz gerekiyor.

Bu işlemin ardından aşı kartında pasaport bilgilerinin yer alması isteniyorsa seçim yapılarak devam edilecek. Eğer seçim yapmadan devam edilirse kart. Aşı sertifikanızı en kolay e-nabız uygulaması üzerinden alabilirsiniz.


Yurtdisi Asi Karti


Asi Sertifikasi Nedir Asi Pasaportu Nasil Olusturulur His Blog


Asi Pasaportu Nedir Kimler Alabilir


Asi Pasaportu Na Dair Her Sey Asi Karti Nasil Alinir Hangi Ulkelerde Gecerli Ntv


E Nabiz Asi Sertifikasi Nasil Alinir Barkodlu E Devlet Asi Karti Alma Islemleri Son Dakika Flas Haberler


Asi Karti Nedir Ve Nasil Alinir Saglik Bakanligi Koronavirus Asi Karti Karnesi Alma Ve Olusturma E Nabiz Son Dakika Haberler


Asi Pasaportu Asi Pasaportu Turkiye Asi Pasaportu Nasil Alinir 2021 Asi Pasaportu Sinovac Youtube


Simdi De Sahte Asi Karti Cikti Hem Asi Olma Hem De Yalan Soyle


Asi Takvimi Anadolu Tip Merkezi


Asi Karti Covid Koronavirus Nasil Alinir E Nabiz Ve Hes Uzerinden Asi Kimligi Olusturma Islemi Sorgulama Guncel Haberler Milliyet


Asi Karti Nasil Alinir 2021 Koronavirus Asi Karti Nedir Ne Ise Yariyor E Nabiz Ve Hes Ile Asi Karti Alma Ek Saglik Haberleri


Hes Uygulamasi Uzerinden Asi Karti Nasil Alinir Hes Asi Karti Olusturma Youtube


Asi Karti Nedir Nasil Alinir Koronavirus Asi Karti Ne Ise Yariyor Hes Ve E Nabiz Ile Asi Karti Alma Sayfasi Saglik Haberleri


Asi Sertifikasi Nedir Asi Pasaportu Nasil Olusturulur His Blog


Asi Karti Nasil Cikartilir E Devlet E Nabiz Asi Karti Alma Ekrani Son Dakika Flas Haberler


Son Dakika Asi Karti Ne Ise Yarar Asi Karnesi Nereden Nasil Alinir Gunun Haberleri


Asi Karti Asi Pasaportu Olarak Gosterilebilir Haberler Milliyet


Turkiye Asi Kimligi Vermeye Basladi Turizm Gunlugu


Asi Karti Nasil Alinir Hes Asi Kimligi Alma Sistemi Saglik Haberleri

Comments